Het is bijna zover en de tijdscapsule zal voor de komende 100 jaar naar het Nijenhuis gaan.

Zaterdag 9 september was bij Herberg de Pol het laatste inlevermoment en daar bleek wel dat er veel mensen een boodschap voor de nieuwe bewoners van Diepenheim hebben, voor ons is het net zo’n grote verrassing wat er allemaal in de capsule gaat en waarschijnlijk zal dat voor de meerderheid ook zo blijven.

De komende 100 jaar zal de tijdscapsule op zolder bij Kasteel het Nijenhuis staan en zal de sleutel in het bezit blijven van de secretaris van de Diepenheimse Schutterij, deze zal doorgegeven blijven worden bij bestuurlijke vernieuwingen, op deze manier hopen we dat er eens in de zoveel tijd aan dit mooie initiatief teruggedacht wordt.

Op 23 september tijdens het uitrukken van de Schutterij zal de prachtige kist voor de laatste keer verplaatst worden en hopelijk voor de komende honderd jaar een plek krijgen in het kasteel.

Heb jij wat toegevoegd en ben jij nu ook al net zo benieuwd als ons wat toekomstige generaties van ons 100 jarig jubileum gaan vinden? Laten we eerst samen dit mooie feest gaan vieren en zorgen dat dit voor ons allemaal onvergetelijk wordt en dat generaties na ons kunnen terugkijken in de geschiedenis naar een prachtig jubileum editie van het Schuttersfeest Diepenheim.

Kijk en lees hier het bericht van Tubatia

Catergorie: Algemeen
Vorige bericht: Vlaggen
Volgende bericht: Goede doelen

Diepenheimse Schutterij