De Biscaya’s | 16:00 – 19:00

“Roelofsen”

De ultieme allround feestband De Biscaya’s bestaat uit een groep muzikanten die jou meeneemt van de tropische golf van Biscaya tot de hohe Spitze in de Alpen. Vanaf 1952 stond de groep uit Markelo bekend als de Kapel, maar het werd tijd om de definitie van een partyband naar een hoger niveau te tillen.

De Biscaya’s brengen een bruisende, blazende en overweldigende show waarbij de grootste hits aan bod komen. Dolly Parton, Normaal, Tina Turner en Helene Fischer: Geniet van de feestelijke en enthousiaste sfeer. Zing de longen uit je lijf, loop schaamteloos een rondje in de polonaise of betrap jezelf op het spelen van de luchtgitaar!

Ben je klaar om omver geblazen te worden?

Naast deze highlights wordt de tent op de kop gezet met een uitgebreid repertoire van de grootste Pop-, Rock- Schlager- en Hollandse hits. De Biscaya’s spelen covers en de combinatie van zuivere zang en het imponerende geluid van de blazers zorgt voor een verpletterende sfeer. Alle bandleden hebben één ding gemeen: ze spelen altijd met 100% energie. Enthousiasme, liefde voor muziek en een gezonde dosis Twentse nuchterheid zijn de ingrediënten voor deze band. De band wordt ondersteund met een professionele licht- en geluidsinstallatie. Ieder tentfeest, bedrijfsfeest of gelegenheidsfeest wordt op zijn kop gezet. Bij deze bent u gewaarschuwd voor een golf van gezelligheid!

Catergorie: Programma Zaterdag

Diepenheimse Schutterij