Nieuws

 • Uitslag Verloting Uitslag Verloting

  Prijzen, prijzen, prijzen.

  De uitslag van de verloting is bekend, heeft u wat gewonnen maar komt u er dit weekend niet aan toe om het op te halen? Geen probleem na het schuttersfeest zorgen wij dat de prijzen bij de winnaars terecht komen.

  Aan alle winnaars, van harte gefeliciteerd en veel plezier met de prijs.

 • Pré-Schuttersfeest Pré-Schuttersfeest

  Ben jij er ook bij? Met wie ga jij?
  Van 12-15 uur op het terrein van Beltman de jeugdspelen en aansluitend gaan we koningsschieten m/v, klepperen en dan de feestavond!

  Klik hier voor het complete programma van zaterdag 22 september.

 • Lotenverkoopactie Schuttersfeest 2018 Lotenverkoopactie Schuttersfeest 2018

  Op vrijdag 14 september worden in Diepenheim en een gedeelte van  het buitengebied huis-aan-huis loten te koop aangeboden voor de verloting tijdens het Schuttersfeest. Vanaf 18.00 uur gaan lotenverkopers op pad om de loten aan de man te brengen. Gezien het aantal verkopers gaan wij het in één avond niet redden, vandaar dat we de dagen erop ook langs kunnen komen. De kosten zijn € 2,- per lot. Bent u niet thuis? Geen paniek! U kunt de loten ook verkrijgen bij SPAR Kleis, Slagerij Kastelein en op zaterdagmiddag bij Beltman. 

 • Klepperderk route Klepperderk route

  Een week voor het feest maakt ‘Klepperderk’ zijn tocht door Diepenheim om inwoners te attenderen op het komende Schuttersfeest. Onder begeleiding van tamboers van de Diepenheimse Schutterij en ‘De Kleppers’, trekt Klepperderk rond. Hierbij mag het traditionele Schuttertje niet ontbreken!

 • Geen ballonoplatingen Jeugdschuttersfeest Geen ballonoplatingen Jeugdschuttersfeest

  Wij hebben besloten om na de jeugdspelen geen ballonnen op te laten, dit in verband met de schadelijke gevolgen die de ballonnen achterlaten.

  Maar wij hebben een dier- en milieuvriendelijk alternatief bedacht! Aan de brief van het jeugdschuttersfeest (vandaag uitgedeeld op OBS Stedeke) zit een lot. Tijdens de pauze van Excellent talent op de zaterdagmiddag van het Schuttersfeest zal de Schuttersbeer 3 lotnummers trekken. Kinderen met het ‘winnende’ lot kunnen tijdens of na de schutterij de prijzen ophalen.

Lees oudere berichten

Toch nog een paar meer gevonden jassen en geleende jassen die netjes zijn terug gebracht!

Geplaatst op 06/10/2018